Funnyfunny!

Ojojoj jag har inte skrattat så mycket som jag gjort idag på läänge! Mycke kul hände idag på skolan. Fönsterputsar'n ramla ner från stegen, vi blev rädda först, men när vi såg att han var oskadd och han gått ut så gapskratta vi i en kvart efteråt! Det var vatten över hela golvet och vi skyllde på att vi var i ett ytterst traumatiskt chocktillstånd så vi gick sluta tidigare.. ;) Jag och Sara var och tittade på Snabba Cash 2, och vem utav alla skulle lyckas hälla ut hela "snacks" kartongen innan filmen ens börjat om inte jag??! Sara blev skitsur och jag fick värsta skrattanfallet som jag försökte hålla inne. Några få minuter efter så välter killen framför också sin kartong och där kom nästa anfall.. ;D
Så nu mår jag toppen och kommer sova gott inatt, om inte den där jäkla fullmånen varit framme! -.-'
Upptäckte i tisdags att mina magrutor är tillbaka! Stoolt! Så imorgon har jag väl en fortsatt träningsvärk, som jag haft sedan ridlektionen på Turf i onsdags. Vi skulle sitta ner i traven och jag hade skumpigaste hästen! Men nu så ska jag sova.. Gonaatt

Evertsberg

Eeeeey!
Åkte till Evertsberg under helgen :)
Alltid finns det saker man ska göra där, men dock inte riktiga saker att göra det med, så jag tog fram lien och slog ner allt vildvuxet ogräs och buskar överallt, tog en gammal rostig häcksax och klippte ner buskarna som såg ut som kråkbon och putsade fönster med fönsterputs och tidningspapper!
Såå.. Nu har jag träningsvärk lite här och var ;)
Får se om jag tar mig ur sängen imorgon, för då börjar allvaret!
Peace

YES

Tjaba!
Är riktigt nöjd med Västra Skolan! Och den är mycket bättre än Bjurs!
Känns plötsligt mycket roligare att gå upp tidigt på morgonen :D
Lite skavanker har den väl.. Så den är inte helt perfekt, men är nöjd ändå :)
 
Red Sissi igår igen.. Hon var jättefin! Fick till formen där i slutet, och jag slapp flyga av den här gången! ;)
 
Nu ska jag kolla på gårdagens Robinson och sen så måste jag faktiskt sova efter den den här jobbiga dagen.
Vi hade stadsorientering och skulle gå fram och tillbaka flera kilometer och ta kort på det vi skulle leta redan på.. Till exempel gå till gruvan och kolla när den rasade, ta kort på texten och ett bevis att alla var med och sen gå tillbaka till skolan och hämta en ny uppgift. Riktigt drygt efter en sisådär 7 gånger.. Speciellt när det regnade hela dan.
Aja God Naatt
 

Drar mig inför morgondagen

Ligger å drar mig för sista gången den här sommaren.. Njuter!!
Imorgon blir det uppstigning klockan 7 för att göra sig iordning för första dagen i skolan. Allt kommer vara nytt förutom att jag har Ila med mig. Jag har faktiskt inte varit nå nervös innan.. Men du börjar det komma krypande!

Som sagt så kom Fellan hit igår och provade mina bortrensade kläder.. Och hon rensade boktavligen min rensning!! Hon tog ALLT förutom gamla skärp och sånt där ;) Glad blev hon i alla fall och jag blev av med gammalt skrot som tydligen var en guldgruva ;)
Aja, vad ska man hitt på idag då? Ska nog ta en långpromenad med Smilla och rensa lite tankar. Sen så blir det väl någon film så jag blir trött och kan gå och lägga mig i tid !
Skriver väl ikväll någongång.. Hejsvejs!

Cityday

Tjenis!
Tog en sväng på stan med Eyla idag.
Pratade, åt glass och tog en trip till nya skolan och kolla! :)
Åkte hem runt 18, åt middag och nu så väntar jag på att kusin ska komma och prova lite kläder jag inte vill ha ;)
Har typ inget att prata om i den här bloggen längre.. därav dålig uppdatering. Så ni får tåla att det är en sån där "Långtidsblogg" som Syster har ;) Inte lika långt mellan inläggen.. Men ändå!
Bildinlägg kommer väl snart också när olika aktiviteter som hopptävlingar startar.
Pussochkramånypistjärten.. Typ

Marias Städ&Fix

Städade, rensade och fixade om mitt rum hela dagen idag, från 15 till nu. Rensade garderoben, målade om en hylla, rev ner ett vitrinskåp, slängde ut gamla grejer, dammade, och hittade lite intressanta saker som jag glömt bort! ;)
Nu känns det plötsligt mycket roligare att vara i min lilla skrubb.
 
Men nu måste jag sova, måste ju vända om dygnet för på onsdag börjar skolan!
Spännandee
Gonatt!
 

Fattig

Jaa, ligger här i sängen och lyssna på Fellan som försöker sig på att spela på min keyboard.. Sakta men säkert! ;)
Vi åkte till Norells Hästsport och köpte en ny hjälm idag iallafall! 800:- fattigare... Så nu kan jag flyga av igen! -.-'
En sak jag tycker är dålig är att alla hästsportaffärer har så dåligt utbud på chaps och säkerhetsvästar! Aldrig hittar jag nå snygg och i min storlek! För stor, för liten, för lång, för kort, fel färg.. För väl åka till Svedens butik och kolla någon gång då :P
tjohej!


Finfångst

Hejsanhoppsan!
What the hell did I today? Fick tänka efter en stund och kom på att jag och pappa tog båten ut på tansen i 4 timmar. Resultatet? Ca. 40 abborrar men tog "bara" upp 29 av dom! ;)
Så det var bara och skynda sig å börja flå dom när vi kom hem. För inom bara 1 1/2 timme
skulle familjen Lindqvist komma och partaja! :D
Så nu sitter jag här.. Snart ska jag gå och lägga för jag ska upp klockan 05:30 imorgon och ha stalljour. Känner att jag kommer vara lite lagom trött då. Så God Natt!

Grattis på födelsedagen mamma! <3

Vad är det för dag idag? Är det en vanlig dag? Nej hopp förallala för det är Mammas födelsedag! Hurra Hurra Hurraa! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aj satan!

Ja, vad ska man säga? Skulle ni tro mig om jag sa att jag inte ramlat av första galoppen, första dagen på ridterminen?! Skulle inte tro det... ;)
Jag red nämligen på Sissi idag, barbacka, och såklart så skulle hon tycka att det var skitkul att galoppera så hon gjorde 3 bocksprång och jag flög med huvudet före in i sargen. Pang sa det och jag fick ganska ont i huvudet! Har lite ont fortfarande. Tur är väl det att jag inte fick hjärnskakning. Men nu måste jag köpa en ny hjälm.. Min fina hjälm! När man ramlat av och hjälmen fått rejält med stryk så måste man köpa en ny då det kan vara så att den inte skyddar riktigt nästa gång man åkt av. 

Premiärdopp!

Gud vad fint väder det blev!
Efter lite fix inför mammas födelsedag imorgon så gick vi (mamma, pappa, sara, sofia, milton och jag) till goa vänner och fika för att sen gå till lilla tansenbadet och sola och bada :)
Hatar att man inte kan lägga in en bild i snabbinlägg, det enda stället jag kan skriva ett inlägg från mobilen.. Menmen, tog i alla fall mitt första dopp gör i år! :D Jag är en sån badkruka och rädd för sjögräs så jag badade aldrig på Öland ;)
Ha en bra dag!

Tillbaka!

Vet ni vad? JAG LEVER!
Nu har det gått en månad sedan jag bloggade riktigt. Som jag sa att det skulle ta.
 
Ja, vad har hänt det senaste månaden?
Jag har varit på Öland en supersolig vecka. Vi köpte glass på "Källa Glassgård" , 5 pers - 624 spänn! Vi var till borgholmslott, byxelkrok, Långe Erik, Raukar, Böda osv.  Dumma som vi var så trodde vi på väderprognosen att det skulle bli regnigt den följande veckan så vi åkte hem.. Blev de det? NEJ! Vi åkte hem till regniga och myggiga Dalarna istället.
Precis överallt stog det sånna här väderkvarnar på Öland, man skulle bli förvånad om man gick en kilometer utan att se en!
 
Vi var hemma några dagar, sedan så åkte vi till ett ställe neranför Öregrund. Klackskär hette det och vi var där med farbrorn, kusin och låtsaskusiner och hela falleruttan :) Dock så hann jag inte se så mycket av den fina omgivningen på grund av att jag blev dunderförskyld mitt upp i alltihop och kunde knappt gå till toaletten utan att känna mig som en säck gegga efteråt. Men på kvällarna blev det bättre och jag kunde busa runt med småungarna! ;) 
Änderna kom varje dag för att få mat av oss generösa dalmasar
De åt till och med ur händerna!
 
Jag har varit till Sörbo gård igen för ett barbacka dressyrpass på bästa Pållan :)
 
Jag har.. hmm, faktiskt inte gjort så mycke mer. Jag var kioskmongo på Jämmerdalen med Fellan i lördags, varit på Classic Car Week, längtat tills jag får träffa nya klassen.. aah lite diverse things :)
Är väl on the road igen och bloggartiden fortsätter!
Hoppas ni haft ett bra sommar lov, trots det usla vädret ! :)
 
 

RSS 2.0