Röd gris

Stannade hemma idag eftersom jag har så ont i axlarna. Och det lönade sig!
Har just nu nästan inge ont alls! :)
-
La mig ute i solen i 4 timmar idag och hoppades på att få bli lite brun någon gång.. Smartot hade dock inget solskydd på så nu är jag alldeles knallröd på låret och på armen -.-' Och nästan ingen nyans alls brunare är jag heller.
Men jag har i alla fall bakat kladdkakemuffins till stallet tills imorgon. Vi har som tradition att ge klubben "tårta" när
man ramlat av från hästen. Så eftersom jag ramlade av 2 gånger så gjorde jag dubbel sats! ;) Nomnom
.
Nu så tänker jag ta en kopp te och kolla om det finns nå att titta på tvn en stund. Sen så måste jag sova, ska till skolan imorgon.
HEJS

AJ

Det blev ingen hoppning på Lola i fredags.. Lola hade träningsvärk så att hon vägrade att gå framåt så jag fick ta lilla Madde istället. Men efter några hinder så ramlade jag av henne, det är ju inte så hög fallhöjd från henne men jag landade på axeln och ner på ryggen så jag tappade andan. Det gick över efter en stund och kände inget förren igår. Jag fick ont i nacken och idag så har jag jätteont i hela axlarna och lite i nacken, sådär så att det gör ont bara jag går och nu när jag skriver..
Hur som helst så ville jag inte hoppa Madde mer så jag böt häst med Evertsson så jag fick Sissi. Det gick jättebra ända till efter sista hindret. Då blev det samma sak som med Madde, Hon svängde vänster, jag skulle till höger, så där ramlade jag ännu en gång. Men den här gången fick jag inge ont alls och flög upp på benen direkt. Kände då att min balans var på semester i helvetet!


Min otursdag? Kan man ju lungt säga!
Det gör bara ondare och ondare för varje dag. Men hoppas jag kan gå till skolan imorgon i alla fall.
.
Som grädde på moset försov jag mig igår när jag skulle ha stalljour.. Vaknade 2 minuter innan jag skulle vara i stallet så jag fick kasta mig upp ur sängen, fixa mig på en kvart och åkte iväg så jag kom 35 minuter för sent.
Som tur var så var det inte så mycket jobb som skulle göras då hästarna skulle ut på bete men ändå.
.
Kollade ni på Eurovision igår?
Det gjorde jag, OCH VI VANN ÖVERLÄGSET!
Den stora frågan är bara var vi kommer att få plats med så mycke folk någonstans.. :S
Stora Torget kanske..?
.
Nu tänker jag gå ut i solen!
Un Beso

800 Grader... Typ

Okej, nu ska jag inte klaga på att det äntligen är varmt.. Men det här är alldeles föör varmt!
26 grader varmt inne i lägenheten och 32 grader i solen! 23 grader ute skulle vara lagom.
Och snart så ska jag åka och rida i ett bastuvarmt ridhus. Hoppas vi kan vara ute i paddocken och hoppa, så att det fläcktar lite i alla fall.
Imorgon kommer jag ha Stalljour.. Tror inte det kommer att bli så kul att mocka i 30 grader :P
Men hellre det än att ha Stalljour dagen efter skolavslutningen, som jag egentligen skulle ha.
.
Moej, nu ska jag äta och sen dra iväg till stallet!
Chiao!

Halloj!

Hej i värmen!
Det har varit skitvarmt ute i fyra dagar nu och jag börjar äntligen få lite färg på min hud :)
Sorry att jag inte bloggat, men jag har kommit hem sent alla dagar och jag har inte haft någon lust alls att blogga. Känner på mig att den här bloggen kommer att gå under inom en snar framtid, eftersom bloggen kommer stå stilla i tre veckor 26 juli-15 juni då jag kommer att ha en sommarhäst hos farbror. Och jag vet inte hur det blir efter det, jag kommer ju även kanske åka till Norge direkt efter det också så.. Vi får se helt enkelt :)
.
Aja, hur är läget då?
Själv så red jag den nya hästen på klubben vid namn Lola i tisdag som nu mera är min favorithäst. Uuuuur härlig! Väldigt stressad och springig i början men efter en stund går hon fint :)
Kommer att hoppa med henne imorgon på fredagsträningen! :D
Igår var det friluftdag i 30 graders sol, trodde jag skulle dö där i slutet. Ont i fötterna, ont i vaderna, ont överallt och genomsvettig.. Men röra på fläskä fick jag då i alla fall!
När jag kom hem så fick jag bara vila en lite stund sen så åkte jag, mamma, pappa och Sara ut på sjön med flotten i Skog och åt middag och fiskade. Jag fick endast 2 fjuttiga abborrar.. Men det är ju alltid något! ;)
Vi hade brännboll på idrotten idag och fick lov att spela det i en hockeyrink där det inte blåser en enda vindpust!
Det var klockan 12 också, då solen står som högst, så typ halva klassen fick värmeslag och satte sig i båset där det var lite svalare i alla fall.
Såå, nu vet ni att jag lever.
Goo' Natt

Bilder från Evertsberg

Jag har mååånga fler bilder men har inte tid med det nu. måste gå och lägga mig nu för jag får ingen sovmorgon imorgon eftersom skolan ska till en utställning på nå vis, som heter Eternal Return.
Go'natt

Home

Tjabba Tjena!
Nu är jag hemma från en massa kramar och sena nätter. Kul att få se hela galna släkten samlad och se hur alla ser ut! ^^
.
Har inte så mycket att säga om vad vi gjort.. För ni vill inte veta ;)
Men bilder kommer strax!

Hejdå

Åker snart till stugan så det bli inge fler inlägg förrän på söndag eller måndag :P
Så hare gött tills dess igelköttör!

Såå otroligt fult!

Nedrans dumma osmarta killar som rakar av håret och lämnar bara några tufsar kvar! Det är en hårtrend som går bland pöjkarna i skolan.. Såå jääävla fult! Varför ska dem göra så för? De kommer knappast få fler tjejer efter sig när de ser ut som ett mögligt ägg! Enligt mig så ska killar ha halvlång hår, så långt så att det täcker halva öronen, så att det går att frisera! Inget taggigt stubb som inte kan visa någon personlighet..
Vad som helst men raka inte av er håret!!

Bara Dårar Rusar In

Sitter och tränar inför musikredovisningen imorgon. Det blir att sjunga Bara Dårar Rusar In av Håkan istället för Snälla Bli Min, Vid Protesfabrikens Stängel, Dream A Little Dream Of Me och allt vad jag försökt mig på...
Ett problem är bara att jag är förskyld och jag har stannat hemma idag. Så vi för väl se hur min röst är imorgon så jag inte sjunger som en trött gammal skata ;)
.
Imorgon efter skolan så är det bara och slänga sig i duschen och sedan åka uppåt till släktstugan i Evertsberg. Hela tjocka släkten kommer dit och firar min gammelmormor  som fyller 90 år! 10 husvagnar och en husbil ska knökas in runt gården och cirkus 50 pers kommer! :D
Bild från 2009

Go'kväll? Go'natt? Whatever...

Jag har precis kollat på en ganska så speciell film som heter My Name Is Khan.
Har ni sett den? Den handla om en man som är muslim och anklagas som terrorist när han kommer till USA. Och försöker därför får prata med presidenten och säga "Mr President. My name is Khan, and i'm not a terrorist!". Mycket mer händer men vill inte avlöja för mycket ;) Se den!!
.
Hehe, klockan är 01:15  och jag har stalljour imorgon.
Måste upp 05:45 så den är nog dags att sova nu.. Typ

Fy skäms

Det har varit sol ute hela dagen idag, och jag har fortfarande inte varit utanför dörr'n!!
Jag har bara suttit inne och latat mig..
Så ska bara gå och äta middag och sen så tar jag med mig Smilla ut på en promenad. Eller Smilla får väl ta mig ut på en promenad, men tanke på att det är jag som behöver motionen..

Dark Shadows

Eyla frågade igår om vi kunde kolla på Dark Shadows på bio idag.. Men varför inte på en gång? ;)
Det regnar ju ändå bara liksom?
Så vi tog nästa buss i till stan och kollade på den! :)
Mycket sevärd!

Hate it

GAAAAH!! GE MIG!
Hittade just den här annonsen (<-- Klickaa) på blocket..
Det är The Perfect Horse och min absoluta favorit ras.
MEN KAN/FÅR MAN HA DEN??? NEJ!!!
Har psykbryt just nu eftersom jag hatar att jag inte har fyllt 18, flyttat hemifrån och har ett jävla jobb!!
Jag vet att jag aldrig aldrig aldrig kommer få en egen häst innan jag har ett eget hushåll, och hatar det. Men jag kan inte låta bli att klicka in på blocket och kolla på hästar, dag ut och dag in.
Pleeease mom and dad, i pray for you! Let me have a horse! <3

YEAH

Yees! Har äntligen kommit på varför alla med androidmobiler plötsligt börjar visa bilder från Instagram på Facebook! Ahaaa, det har kommit ut för andriod för flera veckor sedan ! Jag som muttrat för mig själv och trott det bara var en Iphoneapp...
Så ni som är lika efter som mig, ladda ner!
Om ni vill följa mig så heter jag MariaBoberg ;)

Negative Teachers

Halloj!
Guud var alla lärare ska vara negativa för att vi ska byta skola.. -.-'
Den ena tänker spränga postlådan imorgon när vi lagt i blanketterna och den andra försöker övertala oss genom att rabbla upp alla roliga grejer niorna i bjurs får göra. Endast Niklas och Svenne ser det positiva i det hela. Och halvt Jenny.
.
Nu ska jag åka till moster och gratta henne och morfar !

Chiao!

Go'kväll

Puuh! El Gordo har verkligen fått röra på sig idag! Först så hade vi bad i skolan och skulle först simma 10, 12meters vändor och jag höll på att dö efter bara 4... sedan fick vi ha en massa olika vattengympa-övningar.. Sen direkt efter det så fick jag gå upp till stallet (1,5 km förjävlig uppförsbacke) och rida. Vi red hästarna i form som innebär att spänna magmuskler och triceps starkt och dra i tyglarna tills hästarna släpper efter och bildar en båge av halsen och blablabla. Och såklart så fick jag den svåraste hästen att göra det på, Madde, och fick dra för det mesta hela tiden under lektionen. Även där var jag påväg att dö.
Så nu borde ni tycka synd om lilla mig :(
Men jag bör inte ha några problem att somna idag som igår i alla fall :)
Låg vaken tills efter tolv .
.
Jaja, slut på tycka-synd-omandet, lyssnar nu på Ebba Grön och ska snart ta en mugg te och kolla på tv med mamma och pappa. Sen så tänker jag gå och lägga mig..
Gonatt

TJENARE KUNGEN

Tjenare!
Har just kollat på Tjenare Kungen. SÅ JÄVLA BRA! Älskar punk för tillfället ^^ Haha så jäkla coolt!
Glömde nämna igår att jag hade studiedag idag och därför hade jag och Eyla filmkväll. Eller filmkväll och filmkväll.. 2 filmer och sen så var vi så trötta så vi gick och la oss, och då var klockan bara halv tolv.. ;)
.
Ni vill veta vad det speciella är nu va? Det är att Eyla ska byta skola och då följer jag med. Till Västra Skolan. Det är inte helt klart än men jag är helt säker på att jag vill byta. Men det är bara det att några blanketter som ska fyllas i och så, och det är inte 100% säkert att jag får en plats. Men TROLIGEN och förhoppningsvis så får jag det :D
Så därför åkte vi in till stan och kollade runt skolan. Den liknar ett slott jämfört med Dynghögen i Bjurs..
Kommer såklart sakna vissa personer i bjurs men.. Jag vill träffa nya människor och nya miljöer. Inte fastna i en halvförfallen isolerad skola som inte renoverats sedan 70-talet.
Tack och hej å Godnatt

Rättviks Marknad

God Morgon! Göör härligt väder ute idag! :)
Det var tänkt att jag skulle åka tillbaks till Skog idag men jag och Sara åker till Rättviks Marknad istället. Ska träffa Eyla där och så följer hon med hem och har filmkväll med mig. Mycket film det här året! ;)
Hare gött

I FOLLOW YOU WHERE EVER YOU GO


Bilder från Skog


Sorry

Jag vet.. Jag har inte bloggat på över en vecka! Men det är för att jag var i Skog fredag-tisdag, och sedan dess har jag varken haft tid eller lust att blogga..
.
Men aja, det som hänt är att Eyla var hos mig i Skog under sista april, då var vi ut och cyklade i världens backar med veterancyklar och så var vi ut och fotade. Lägger upp lite bilder strax!
Pappa har också byggt en stor flotte som vi ska åka ut på i sommar :D Den var så stor så att det var Preciiis så att den fick plats mellan kanterna där man backar ner båtar i vattnet, det tog en jäkla lång stund att få ner den med det gick! ;) Dock så blev den inte helt klar, det ska vara kryss i räckena, men det får pappa fixa dit nästa gång.
Jag har fått blivit ägare av en röd 30-tals herrcykel också! I somras hittade jag den hemma hos morfar och nu fick jag den eftersom jag är i akut behov av en cykel, för min fina gamla cykel blev ju stulen 2010! -.-' Idioter som inte kan hålla fingrarna i styr.
.
Det har även hänt ännu en till sak, en speciell sak, som ni inte får veta än innan det är bestämt.. Hehe ;)
Adios Amigos!

RSS 2.0